Referenties

Wederom heeft Orlando, samen met zijn zoon, ons huis op een ambachtelijke wijze onderhouden. Wij hebben voor Orlando gekozen, omdat hij een echte vakman, vriendelijk en meedenkend is en bovendien uitstekend werk levert.

Marijke en Jan

Na onze grote verbouwing in 2001/2002 kozen wij voor écht vakmanschap om het huis verder te onderhouden. Op basis van vertrouwen, op basis van kennis en vakmanschap en liefde voor het vak. Om die reden onderhoudt Orlando sinds 2003 al ons buitenschilderwerk. In het voorjaar van 2015 heeft ook het binnenwerk een update gehad. Het maakt niet uit wat hij aanpakt: zowel het advies als de uitvoering is gewoon goed.

Erna en René

Orlando verzorgt zowel bij ons op de zaak aan de Zuidsingel, als thuis aan de Bernulfusstraat al het schilderwerk.

Vanwege zijn vakwerk, zijn liefde voor het ambacht en zijn innemende persoonlijkheid is hij – als het om schilderen gaat – onze vaste keus!

Joost & Angélique

Na een grootschalige verbouwing heeft Orlando ons huis zowel aan de binnen- als buitenkant met veel aandacht en precisie geschilderd. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk, zijn adviezen en oog voor detail.

Ook is Orlando zeer prettig in omgang en voelt hij goed aan wat de wensen van de bewoners zijn. Wij krijgen veel complimenten over het schilderwerk zowel binnen- als buiten.

Orlando zal dan ook de komende jaren het verdere onderhoud aan ons huis blijven doen!

Juliette en Edwin

Het schilderwerk van Orlando is prachtig. Echt vakwerk.
Verder is hij bescheiden, betrokken, kritisch en altijd open en eerlijk.

Patrick

Door mond-op-mond reclame hadden we enige jaren geleden kennis gemaakt met Orlando en zijn medewerkers. Aanvankelijk was dit voor het verzorgen en het onderhouden van het schilderwerk buitenshuis.

Daar is nu het binnenkerkelijk bij gekomen. Orlando heeft ons uitstekend geadviseerd en heeft creatieve oplossingen aangedragen. In ons geval was dat een oud aanrecht dat in een marmerstructuur is geschilderd. Dat is zeer geslaagd!

We zijn zeer content over het werk van Orlando en zijn medewerkers!

Gerrit en Nelleke, Nieuw Vennep

Al meer dan tien jaar is Orlando onze vaste huisschilder. Onze jaren- dertig- woning is van buiten pas weer eens door hem en zijn medewerkers onder handen genomen.

Door zijn uitgebreide ervaring en vakmanschap is de kwaliteit van het werk eigenlijk altijd goed. Daarnaast is hij prettig in de omgang en staat hij open voor op- en aanmerkingen en vindt waar nodig nog een enkele correctie plaats.

En zo is ook ditmaal het project tot onze volle tevredenheid afgerond en staat het huis er als een plaatje bij.

Familie van Santvoort